Maak je geen zorgen over het vervoer als je inschrijft voor een Kanak-vakantie. Kanak zorgt voor GRATIS vervoer!

Uiteraard mag je ook zelf, op eigen kracht, naar het vakantiehuis komen. Dit kies je bij de inschrijving op jouw inschrijvingsformulier.

Het  vervoer op zondag en vrijdag gebeurt met auto's, een minibus of een bus. Deze keuze hangt af van waar je wordt opgepikt en terug afgezet.

Een paar weken voor je vertrekt, krijg je een vervoersplan. Hierop staat het uur en de opstapplaats vermeld.

Via een sms-systeem verwittigen we wanneer je bent aangekomen op zondag en wanneer je terug zal worden afgezet op vrijdag.

Alle vervoer tijdens je vakantie is inbegrepen in de deelnameprijs. We maken gebruik van de kusttram om enkele uitstappen te doen. Ook met auto's en een minibus wordt er soms vervoer geregeld tijdens de vakantieweek.

 vervoer

Zorg je zelf voor vervoer? Op zondag verwachten we je tussen 16 en 17 uur in ons vakantiehuis Eastfield. Vroeger dan 16 uur kunnen we je helaas niet ontvangen. Je zal dan nog even in de buurt wat tijd moeten doorbrengen. Later dan 17 uur? Verwittig zeker Patrick Mertens, de vakantieverantwoordelijke.

De laatste details over het vervoer wordt uitgelegd tijdens de info-avond op maandag 15 juni 2020 in GC De Zandloper. Zet deze datum nu al vast in je agenda!

Free Joomla! template by L.THEME